La casa rural, menús per a grups i casaments

lesGarrigues és la nostra casa rural, on podreu venir a descansar en un entorn tranquil, gaudint de l'era i els espais exteriors de la masia.

Des de lesGarrigues també us oferim menús tancats per a grans grups, casaments en un entorn natural i altres esdeveniments.

Casa rural

Us acollim a lesGarrigues, les nostres habitacions de la casa rural on podreu gaudir d'una estada a la vostra mida,  passejar per l'era i per tots els espais exteriors en ple contacte amb la natura. Al llarg de l'estiu també podreu gaudir de la piscina.

Tarifes

Habitació doble amb esmorzar - 60 euros + 7 euros per persona

Habitació doble amb mitja pensió - 60 euros + 32 euros per persona

Habitació doble amb pensió complerta - 60 euros + 52 per persona

Llit supletori - 37 euros (amb esmorzar inclòs)

Menús per a grups

Tenim una àmplia oferta de diversos menús per a grups on combinem la cuina tradicional amb tocs d'avanguarda. Les tarifes s'ajusten a les necessitats de cada grup, amb menús més senzills per 20 euros fins a més elaborats per 30. A més a més, també oferirem menús especials per dies especials, com Nadal, Cap d'Any...

Casaments

A Can Mateuet celebrem tot tipus de casaments fets a mida amb vosaltres i en un entorn natural. Posem a la vostra disposició tot el necessari per al vostre dia especial. Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a consultar diferents menús i tarifes

Alberg

lesGarrigues també posa a la vostra disposició l'alberg de Can Mateuet, per si sou un grup nombrós o simplement preferiu allotjar-vos en aquest espai. Es tracta d'un edifici al costat de la masia acondicionat amb lliteres i llits individuals, lavabos i dutxes.

Tarifes

Nit + esmorzar - 20 euros

Nit + mitja pensió - 34 euros

Nit + pensió complerta - 43 euros

Nit amb dret a cuina - 22 euros

 
 
 

 

© 2019 Can Mateuet - Casa rural, gastronomia i cultura en un entorn natural

Carretera de Cardedeu a Cànoves km 4,4

93 871 00 55   //   617 77 65 93