La nostra sala diàfana

​elBruguer és el nostre espai dinàmic i polivalent, pensat tant per llogar l'espai com per a realitzar les nostres activitats. Està equipat amb terra laminat en una part, i taules a l'altra, per a poder fer-hi des de tallers de ioga, dinàmiques per a grups o projeccions de curtmetratges fins a tardes de jocs de taula amb servei de bar.

Disposem de materials per a la realització de diferents tallers. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i conjuntament prepararem l'espai segons les vostres necessitats.

Lloguer de l'espai, retirs i team building

Oferim la nostra sala per a tot tipus d'activitats: retirs de cap de setmana, activitats de team building per a empreses, tallers, xerrades o conferències.

La sala disposa de dos espais diferenciats: per una banda, més de 80m2 de parquet per a dinàmiques, ioga o activitats concretes i per l'laltra taules i cadires per treballs cooperatius, activitats de sobre taula,... 

Amb el lloguer de la sala s'inclou material de ioga (esterilles, blocs de fusta,...), jocs de taula cooperatius (escaperooms i similars) i altres materials per a dinàmiques com pals o pilotes. Per a consultar disponibilitat de la sala i preus poseu-vos en contacte amb nosaltres i prepararem la vostra estada a elBruguer.

 

Agenda d'activitats

Durant la setmana oferim classes dirigides de dansa-ioga i tardes de jocs de taula amb servei de bar.

Podeu consultar l'agenda mensual al següent enllaç! (espai en construcció)

 

 

© 2019 Can Mateuet - Casa rural, gastronomia i cultura en un entorn natural

Carretera de Cardedeu a Cànoves km 4,4

93 871 00 55   //   617 77 65 93